Undvik detta när du spelar video poker

Det finns en hel del vanliga misstag spelare kan göra när de spelar video poker. Läs vår guide för att minska risken att du råkar göra något kostsamt men vanligt misstag nästa gång du spelar ultimate video poker.

Brist på koncentration

Fokus är viktigt när du spelar videopoker, oavsett om du sitter i ett fullsatt kasino eller njuter av den virtuella motsvarigheten i ditt vardagsrum.
Det är jätteviktigt att du alltid fokuserar på just din hand, och tänker över vad du borde göra i nästa steg, för att öka dina chanser att vinna.
Försök sitta på en tyst plats, gärna avskilt där du kan fokusera på ditt spelande utan att störas av andra.

Fastna i spänningen

Det är jättelätt att fastna i spänningen när man spelar, men sätt upp regler för vad du skall göra i vissa situationer, och när du skall vika dig eller sluta för dagen.
Se till att också hålla dig till dessa regler.
Det är lätt att lita för mycket på magkänslan, och spela en riskfylld hand, och visst kan man tjäna på det. Men om du känner redan innan att det kanske inte är en bra idé att göra det draget, då är det antagligen inte heller det.

Inte tänka igenom dina drag

Det är jätteviktigt att hela tiden tänka igenom dina drag. Det går inte att förlita sig på enbart tur i video poker. Se till att alltid ha huvudet på skaft och tänka igenom vad du skall göra härnäst, det kommer du tjäna på!

Sammanfattning

För att sammanfatta, för att kunna spela en omgång ultimate video poker måste du tänka på många olika saker. Men det absolut viktigaste är att hela tiden vara aktiv och tänka på vad som faktiskt händer i spelet. Video poker är ett väldigt taktiskt spel, och det går inte att vinna om du inte anstränger och koncentrerar dig.